87. Tävlingar, effektmätartest och så är ordlistan tillbaka

Kantvindskaos i UAE Tour, Trek har diamanter i benen, vi har testat effektmätare från Inpeak, ordlistan gör comeback och så svarar vi på massa lyssnarfrågor. Ni hör ju. Det blir ett kanonavsnitt.

Fler och fler tävlingar drar igång och det har tävlats både i Frankriker och i Mellanöstern där en viss Mathieu van der Poel har skapat rubriker igen. Niclas gör ett sällsynt gästspel i prylsvepet och berättar om en vevarmsbaserad effektmätare från polska Inpeak som han testat under några månader. Vi pratar också om nyheter från poddens kompisar på POC som släpper nytt och spännande. Och så är äntligen Ordlistan tillbaka igen. Ni är många lyssnare som efterfrågat ordlistan och nu kunde vi inte hålla oss längre så här har ni den. Denna vecka blev det franskt tema med inslag av spanskt. Avslutningsvis bränner vi av ett gäng lyssnarfrågor innan Daniel inte har kunnat släppa ett knak medan Niclas har tittat på damernas startlista inför Omloop Het Nieuwsblad.

Vill du lyssna på våra bonusavsnitt?

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

Kantvindskaos i öknen

Vi har testat vevarmsbaserad effektmätare från inpeak

Sugen på en prisvärd effektmätare, spana in Inpeak Nordic.

ny hälm från poc med inbyggd lampa som drivs av solceller

David dekker går i pappans spår. två på första wt-tävlingen är inte dåligt. lägg namnet på minnet.

Kommentera