88: Vårklassiker, orättvisor och Niclas släpper en bomb

Vårklassikerna är i full gång och vi är relativt peppade på att både få titta på och prata om så mycket häftig racing både på dam- och herrsidan. Däremot är vi inte lika peppade på de orättvisor som finns mellan dam- och herrklungan som vi återigen blivit påminda om. Det blir ett svepigt prylsvep, nya ord i ordlistan och lyssnarfrågor. Och så släpper Niclas en bomb!

Även om många tävlingar blir inställda finns det mycket att titta på nu. Det tävlas i Belgien, Frankrike och Italien och vi har de senaste veckorna bjudits på härlig racing där Strade Bianche blev det stora höjdpunkten.

I veckans prylsvep blir det nyheter från Adidas, POC och Giro och så bjuder Niclas på en liten bomb! Ordlistan som gjorde comeback förra avsnittet hänger kvar och vi pratar om ord som grindvakt, misärfika och prolog. Självklart har vi även plats för lite lyssnarfrågor i veckans avsnitt.

Avsnitt 88 presenteras av Inpeak och Inpeak Nordic. Effektmätare för landsväg, MTB, gravel och CX. I avsnittet finns ett fint erbjudande till alla lyssnare! I avsnitt 87 kan du höra en recension av deras effektmätare som vi självklart testat.

Vill du lyssna på våra bonusavsnitt?

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

Veckans avsnitt presenteras i samarbete med inpeak nordic

Erbjudandet från Inpeak Nordic hör du i veckans avsnitt och deras hemsida hittar du här. Glöm inte följa dem på Instagram. Deras konto hittar du nedan!

#raphafladder

cykelskor från adidas

poc kortal race mips & devour clarity

Kommentera