132: Daniel, Niclas och gissa den tredje

Sjuka barn och tjänsteresa. Avsnitt 132 blir ett annorlunda avsnitt men oavsett vad så blir det podd för er trogna lyssnare. Om Touren, CX-Em och prylar.

Mycket tack vare poddens kompis Magnus Äppelryd lyckas vi få ut avsnitt 132. Vi snackar CX-EM, Tour-presentationen och lite prylar. Logistikutmaningar av olika slag gjorde att detta blev ett något speciellt avsnitt men stämningen var härlig, hoppas det märktes!

Avsnitt 132 presenteras i samarbete med Bikester

Denna gång passar vi på att lyfta fram dubbdäcket Schwalbe Winter Marathon från Bikesters feta utbud. Dubbdäck är kanske inte det sexigaste men tyvärr ett nödvändigt ont på vinterpassen när kylan håller sig runt nollan. Passa på att kika runt bland Bikesters breda utbud när ni ändå är inne på deras hemsida. Stort tack till Bikester!

Lyssna på avsnitt 132 av Cykelwebbenpodden

Vi snackar bansträckningen för Tour de France Femmes!

Nibali blir teknisk rådgivare till Q36.5 där Tobbe Ludvigsson kommer köra nästa år

Jumbo-Visma i skor från Nimbl 2023

Tjat-Mange från Bravur Watches är med

Är du sugen på mer cykelsnack?

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera