133: Kingen är tillbaka, svenska crossmästare och ett smalt prylsvep

Konugen är tillbaka när van der Poel gör säsongsdebut i Hulst. Samtidigt har cykelcross-SM körts i Sverige i Skåne. På prylfronten händer inte mycket men ett smalt styre är värt att prata om.

Det har korats svenska mästare i cykelcross och på kontinenten har MVDP och Pidcock dragit igång sina CX-säsonger. Med ganska stor framgång. Det pratar vi om. Fortfarande lite svalt på prylfronten men vi har nosat upp en spännande, om än lite smal, nyhet. Och som vanligt massa härligt snack.

Hoppas ni gillar veckans avsnitt!

Lyssna på avsnitt 133 om van der Poels comeback, CX-SM och ett smalt prylsvep.

Avsnitt 133 presenteras i samarbete med Bikester

Hos Bikester hittar du det bredaste utbudet av cykelprylar du kan tänka dig. Allt från vinterdäck till top-of-the-line-cyklar. I veckans avsnitt lyfter vi fram baklampan Knog Blinder Mob som är enkel att montera, laddas med USB, har flera olika lägen och är sjukt enkel att flytta mellan dina cyklar. Safety first, viktigt att synas i trafiken!

Tack till Bikester som är med och stöttar podden.

Nytt supersmalt aerostyre från Aerocoach

Shimanohjul som viker sig – både för Laporte och van Aert

Segrar för Pieterse och van der Poel i Hulst

Är du sugen på mer cykelsnack?

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera