134: Test av värmestrumpor, CX på Irland och så är Mange med i studion igen

Vi gästas av Magnus i veckans avsnitt där vi har stort fokus på CX och Tour de France 2024. Daniel har också varit i testfarten och snackar eldrivna värmestrumpor, vinterskor och handskar optimala för vintercykling.

Poddens kompis Magnus Äppelryd gästar studion och vi snackar om CX-säsongen som är i full gång. Nu senast med världscup på Irland(!) av alla ställen. Var Mark Cavendish hamnar och vad vi har för tankar om Remco Evenepoels satsning mot Girot får ni självklart höra samtidigt som vi diskuterar den stora nyheten om att Tour de France 2023 inte kommer avslutas traditionsenligt med en spurtetapp i Paris. Vi pratar också om det otroligt tragiska som hände den legendariske cyklisten David Rebellin när han var ute på en träningsrunda i norra Italien.

I prylsvepet får ni höra om eldrivna värmestrumpor, vinterskor och tjocka vantar. Daniel har testat allt!

Lyssna på avsnitt 134 om värmestrumpor, CX på Irland och Tour de France 2024

Fem van Empel vinner i Dublin

Tour de France avslutar i Nice 2023

Remco Evenepoel i ny världsmästartröja och ska köra Girot 2023

Flera tester av vinterprylar i veckans avsnitt

Daniel har varit i testfarten och testar elstrumpor från både Lenz & Bucken. Likaså handskar från GripGrab och skor från Giro. Lyssna på veckans avsnitt så får ni höra vad Daniel tycker!

Avsnitt 134 presenteras i samarbetet med Bikester

Stort tack till Bikester som är med och stöttar podden! Veckans avsnitt presenteras av minipumpen Blackburn Airstick SL som är en riktig favorit hos oss. Spana in den!

Är du sugen på mer cykelsnack?

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera