131: Nathalie Eklund gäst i studion

Cykelwebbenpodden avsnitt 131

131 avsnitt tog det innan Nathalie Eklund gästar Cykelwebbenpodden. Hör från Nathalie hur hon gick från dansare till att börja cykla och på några år bli flerfaldig svensk mästarinna och proffs.

Vi är glada över att ha Nathalie med oss i studion och få höra om hennes resa. Hon är vårt senaste proffs på damernas högsta nivå, WWT och kör nästa år för Israel Premier Tech Roland efter en fin säsong hos spanska Massi Tactic.

Från Kungliga Svenska Balettskolan till Womens World Tour. Nathalie Eklund bytte drömmen om att bli världens bästa dansare till att istället drömma om OS. Och vägen dit har hittills tagit henne till tre SM-guld, flera VM-starter och nu precis har hon skrivit på för ett proffslag i den högsta divisionen. Vi pratar om hur vägen sett ut dit och hur den ser ut framåt!

Lyssna på avsnitt 131 av Cykelwebbenpodden när Nathalie Eklund är gäst.

Gustav Johansson fortsätter visa fin form

Följ Nathalie på Instagram

Är du sugen på mer cykel?

Tycker du ett avsnitt varannan vecka är för lite? Vill du ha mer cykelsnack? Då kan vi tipsa om våra bonusavsnitt som vi släpper två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden.

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera