130: Timrekord, världsrekord och gubbar som slutar

Filippo Ganna är i farten och slår först timvärldsrekordet för att sedan sätta världsrekord på 4 km på bana. Vilken kille! Det blir också ett ordentligt prylsvep, gubbar som slutar och övergångar för några av våra proffs.

Den fantastiske italienaren Filippo Ganna har nu cyklat längre under 1 timma än vad någon tidigare gjort. Och italienaren nöjde sig inte där. Här allt om Top-Gannas fina höstform. Ban-VM har körts i Frankrike och vi plockar ut guldkornen från Velodromen. Det blir lite gravel-VM och samtidigt nya äventyr för damvinnaren Pauline Ferrand-Prevot. Apropå nya äventyr så är det nya lag för två av våra proffs nästa säsong.

I prylsvepet blir det skor, rockader, nytt från BMC och så blir Zwift stämda. Ni som gillar prylar kommer inte bli besvikna!

Hoppas ni gillar veckans avsnitt.

Lyssna på avsnitt 130 om timvärldsrekord, världsrekord på bana, gubbar som slutar och nya proffslag för våra proffs.

Pauline Ferrand-Prevot till INEOS

Top-GANNA!

Så här ska nationalsången sjungas!

Tobbe Ludvigsson mot nya utmaningar

Gravelskor från Shimano

Ny ROAM från Wahoo

Philippe Gilbert vinner VM 2012!

Är du sugen på mer cykel?

Tycker du ett avsnitt varannan vecka är för lite? Vill du ha mer cykelsnack? Då kan vi tipsa om våra bonusavsnitt som vi släpper två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden.

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera