129: VM, VM och ett VM-brons

Mycket VM-snack i veckans avsnitt där vi avhandlar landsvägs-VM, det stundande första världsmästerskapet i gravel och så snackar vi svenska framgångar från MTB eliminator-VM.

Landsvägssäsongen börjar närma sig sitt slut och förutom Lombardiet Runt så brukar VM vara en av de sista stora höjdpunkterna på cykelåret. Vi snackar såklart om VM, om Van Vleutens osannolika vinst och “den lille skiten” Remcos fantastiska seger. Ett annat VM är Gravel-VM. Första någonsin körs nästa helg i Italien i Veneto-regionen. Daniel kommer vara där och köra och ni får veta allt ni behöver inför grusmästerskapet som stundar. Förutom allt detta blir det snack om ett VM-brons plockat av Ella Holmegård och så svarar vi på flera lyssnarfrågor som ni har ställt.

Hoppas ni gillar veckans avsnitt!

Lyssna på avsnitt 129 om landsvägs-VM, Gravel-VM och Ella Holmegårds VM-brons!

Pauline jagar en fjärde världsmästartröja

VM-brons till Ella Holmegård

Svart världsmästartröja. Hiss eller diss?

Gravel-VM står för dörren. Och de har en egen Insta!

Är du sugen på mer cykel?

Tycker du ett avsnitt varannan vecka är för lite? Vill du ha mer cykelsnack? Då kan vi tipsa om våra bonusavsnitt som vi släpper två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden.

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera