128: Vueltan, Världsmästerskapen och äntligen ett riktigt Prylsvep

Vueltan är avklarad och nu är vi mitt inne i VM-veckan. Veckans avsnitt blir ett klassiskt långt avsnitt med både matigt prylsvep och lyssnarfrågor.

Det känns länge sedan nu men Remco Evenepoel och Annemiek Van Vleuten är vinnarna av La Vuelta. Vi snackar om årets upplagor och går igenom snackisarna och bjuder på våra reflektioner. VM har dragit igång med tempoloppen. På damsidan höll favoriten medan vi på herrsidan fick en ordentlig skräll!

Veckans avsnitt blev ett klassiskt längre där vi bjuder på ett ordentligt prylsvep med nya trainers, skor och cyklar. Vi svarar också på lyssnarfrågor, t.ex. om det är töntigt med windfree eller om Ganna kommer slå Bighams timrekord.

Enjoy!

Lyssna på avsnitt 128 om VM, Vueltan, prylsvep & lyssnarfrågor.

Tempo-Queen!

Remco ser gaaaanska förvånad ut när han får veta att Foss vunnit VM-guld.

Ny Kickr och Kickr BIKE från Wahoo

Ny toppsko från Shimano

Ny Ultimate från Canyon

Nya Kaius från BMC.

Är du sugen på mer cykel?

Tycker du ett avsnitt varannan vecka är för lite? Vill du ha mer cykelsnack? Då kan vi tipsa om våra bonusavsnitt som vi släpper två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden.

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera