112: Tävlingssäsongen är igång på riktigt!

Tävlingssäsongen på cykel är igång

Tävlingssäsongen har äntligen dragit igång ordentligt och både damerna och herrarna har börjat tävla. Vi går igenom tävlingarna och pratar om norska framgångar, om gravel har en plats på landsvägstävlingar och om specialbyggda höghöjdshotel i Spanien.

Massa prylar och massa tävlingssnack blir det i avsnitt 112 av Cykelwebbenpodden. Tävlingar i Saudiarabien, Frankrike och Spanien har gått av stapeln och vi går igenom de stora snackisarna nu när tävlingssäsongen dragit igång. I veckans prylsvep blir det massor av prylar, bl.a. nya glasögon från 100 % och nya dyra hjul från en amerikansk tillverkare. Sedan bjuder Niclas på en härlig story om en av våra passionerade lyssnare som in inte vill missa!

Tävlingssäsongen är igång på riktigt – här är veckans avsnitt

Astana Qazaqstan Team – rappgänget

Egan Bernal har fått lämna sjukhuset!

Maap i samarbete med 100 %

Syncrosfera Hotel i Denia som drivs av fd proffscyklisten Alexander Kolobnev

Veckans avsnitt presenteras i samarbete med La Chemise Cycling Store

Från designhjärnan som ligger bakom några av Sveriges snyggaste klubbkit har ni här en av flera snygga egendesignade kollektioner från La Chemise Cycling store. Just nu har ni lyssnare 10 % på lachemise.se om ni använder koden CWP.

Veckans avsnitt presenteras också i samarbete med B3 Consulting

B3 Consulting är IT-konsultbolaget som är drömarbetsplatsen för dig som gillar cykel, träning och wellness och som samtidigt besitter fantastisk it-kompetens. Spana in deras nya programserie där de intervjuar medarbetare!

Om du tror att du skulle passa på B3 så kika vilka roller de söker just nu.

Är du sugen på mer cykel?

Tycker du ett avsnitt varannan vecka är för lite? Vill du ha mer cykelsnack? Då kan vi tipsa om våra bonusavsnitt som vi släpper två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden.

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera