126: Daniel har kvalat till VM, Vueltan är igång och EM har körts

Hör allt från gravelproffset som är klar för VM i Italien i höst. Veckans avsnitt avhandlar också starten på Vueltan, EM, timvärldsrekordet och lite annat smått och gott.

Gravel Grit n Grind har körts i Halmstad och Daniel har genom att placera sig långt fram lyckats kvalificera sig för Gravel-VM som går senare i höst i Italien. I den stora cykelvärlden är det mycket som händer när Tour of Scandinavia har körts, timvärldsrekordet har slagits, Vueltan är igång, svenska juniorer levererar och EM i på både landsväg och MTB har körts.

Hoppas ni gillar veckans avsnitt.

Lyssna på avsnitt 126 om Daniels prestation i Halmstad, om starten på Vueltan, om Bighams timvärldsrekord och mycket, mycket mer.

Daniel klar för VM!

Emilia Fahlin imponerade i Tour of Scandinavia

Pidcock back at it.

Svealand Cycling Team visar framfötterna i Spanien

Avsnitt 126 presenteras i samarbete med Bravur Watches

En ny Grand Tour drar igång och självklart innebär det att Magnus & Johan på Bravur lanserar en ny klocka i deras Grand Tour Chronograph series. La Vuelta heter klockan som hämtar inspiration från Spanien Runt och lyssnar du på veckans avsnitt så får du en fin rabattkod.

Är du sugen på mer cykel?

Tycker du ett avsnitt varannan vecka är för lite? Vill du ha mer cykelsnack? Då kan vi tipsa om våra bonusavsnitt som vi släpper två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden.

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera