127: Gravelrejs i Italien, Zwiftnyheter, lyssnarfrågor och massa annat

Zwift-nyheter-gravel-racing-och-annat-i-avsnitt-127-av-cykelwebbenpodden

Daniel har varit i Italien och kört grusrejs tillsammans med bl.a. legenden Davide Rebellin. I Spanien pågår Vueltan för fullt samtidigt som Zwift kommer med nyheter nu när hösten & trainersäsongen är här.

Ingen ny kvalificeringsmedalj men bra storys bjuds vi på när Daniel berättar om sin senaste Italienresa. Gravel-VM närmar sig och det går som bekant i Italien i början på oktober. I Spanien har Vueltan hunnit avverka 15 etapper och vi går in i sista veckan med Remco Evenepoel i den röda ledartröjan. Men, hans konkurrenter känner smaken av blod och kommer attackera hej vilt under den sista veckan som lär bli väldigt underhållande och spännande.

MTB-VM har körts i Les Gets där Pauline Ferrand-Prevot och Nino Shurter tog hem guldmedaljerna (Samuel Gaze på shorttracken). Mer tävlingar i form av Simac Ladies Tour där Lorena Wiebes vann både totalen och två etapper och visar att formen är kalasbra.

I prylsvepet blir det gravelnyheter från Pirelli och så svarar vi på ett gäng lyssnarfrågor.

Lyssna på avsnitt 127 om gravelrejs i Italien, Zwiftnyheter, prylsvep, lyssnarfrågor och massa annat.

Hej Urukazi! Zwiftvärlden Makuri Island blir större i vinter

Dubbla guld till Ferrand-Prevot på MTB-VM!

Lorena Wiebes vinner Simac Ladies Tour

Nya däck från Pirelli. Cinturato Gravel RC

Är du sugen på mer cykel?

Tycker du ett avsnitt varannan vecka är för lite? Vill du ha mer cykelsnack? Då kan vi tipsa om våra bonusavsnitt som vi släpper två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden.

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera