124: Vi avrundar en Tour och drar igång en annan, MTB-SM och lite Eurobike

Herrarnas Tour de France 2022 är över och vi har en dansk slutsegrare. Samtidigt drar damernas Tour igång. Vi pratar också MTB-SM, Eurobike och Everesting i veckans avsnitt.

Jonas Vingegaard vinner Tour de France 2022 före Tadej Pogacar. En något oväntat segrare enligt Daniel och Niclas. Samtidigt som herrarna går i mål i Paris drar också damernas Tour de France Femmes avec Zwift igång. Även det i Paris. Åtta etapper väntar damerna i denna historiska upplaga som ska bli spännande att följa. I Sverige och Stockholm har MTB-SM körts där den nya generationen visade upp sig på herrsidan medan vår världsstjärna Jenny Rissveds dominerade på damsidan. Vi snackar Everesting igen där vi har ett nytt rekord på damsidan. Sedan blir det några spännande spaningar från Eurobike i detta 124 avsnitt av Cykelwebbenpodden.

Lyssna på avsnitt 124 om herrarnas Tour de France 2022, starten på damernas Tour de France Femmes, Eurobike, MTB-SM och lite annat.

Nytt Everestingrekord för damer!

Pidcock bombar på utför

Biniam Girmay har en ny hjälm

Avsnitt 124 presenteras i samarbete med cykelklädesmärket Velocio

Fram till och med 1 augusti kör vi tillsammans med Velocio en tävling på vår Instagram där du kan vara med och tävla om bibs och tröja till ett värde av 4600 SEK. För att vara med, se detaljer i inlägget nedan!

Om du inte vill chansa på att du vinner eller vill ha nya cykelkläder nu, nu, nu så ger koden CWP20 dig 20% rabatt hos Velocio.

Är du sugen på mer cykel?

Tycker du ett avsnitt varannan vecka är för lite? Vill du ha mer cykelsnack? Då kan vi tipsa om våra bonusavsnitt som vi släpper två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden.

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera