97: Svensk mästarinna i “studion”, damernas Giro, lite Tour de France och lite annat

Vi är på resande fot och avsnitt 97 spelas in från en hotellobby på Arlanda. Vi har återigen med oss en gäst, denna gång i form av Johanna Palmqvist, den nykorade svenska mästarinnan på kortbana.

Sent om sider kommer här äntligen avsnitt 97 som blev lite försenat eftersom vi är på resande fot. Vi hoppas att dagens gäst väger upp det något sena släppet. Vi har med oss CK Hymers nyblivna svenska mästarinna på kortbana, Johanna Palmqvist som gäst i veckans avsnitt. Förutom att vi snackar hennes senaste seger pratar vi om vad CK Hymer gör bra, hur knepigt det är att börja tävla i Sverige och varför det är så viktigt att vara välkomnande. Förutom det pratar vi om damernas Giro, världscupen i MTB, Lachlan Morton & Sverigetempot. Och sen bjuder prylsvepet på dyra skor, ljusa däcksidor och ny gravelcykel från Scott.

Hoppas ni gillar veckans avsnitt. Och är ni sugna på höra mer av oss de kommande dagarna så hoppas vi kunna släppa flera bonuspoddar från Frankrike. Det kommer bli fett!

Får du inte nog av Cykelwebbenpodden. Vill du även lyssna på våra fantastiska bonusavsnitt?

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

glöm inte att följa veckans gäst johanna palmqvist på instagram

lachlan morton klarade det!

p40 för emil lindgren!

continental lanserar nu cream sidewall med 28 mm bredd.

scott addict gravel är här

s-works Recon Lace

Marianne vos har nu vunnit 30 etapper på damernas giro

Kommentera