98: Touren, linjeloppen på OS och massor av lyssnarfrågor

Baksmällan sitter i efter Frankrikeresan med Skoda Sverige och det är sommarfeeling i podden när vi snackar OS-cykling och kör frågebonanza.

Vi fortsätter drömma oss tillbaka till Frankrike och den fantastiska resan som Skoda Sverige bjöd med oss på när vi var på plats och spanade in etapp 18 av årets Tour de France. Vi bjuder på lite sköna och roliga stories om det vi upplevt och summerar såklart också årets Tour. Vidare snackar vi linjeloppen på OS där vi fick se två väldigt olika lopp och en STOR skräll! I prylsvepet bjuder Daniel på ett riktigt trevlig och efterlängtad nyhet men, det finns också ett stort MEN… Och så kör vi en riktig frågebonanza när vi svarar på frågor om spurtträning, Vätternuppladdning, om intervaller på långpassen är en hiss eller diss och såklart massa annat!

Får du inte nog av Cykelwebbenpodden. Vill du även lyssna på våra fantastiska bonusavsnitt?

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

Cykelwebbenpodden on tour – på touren!

favero släpper shimanopedaler – eller ja nästan iaf

lucas eriksson körde bra i vallonien

van vleuton trodde hon vunnit guld men det blev silver

Kommentera