99: Köp dig snabb, en efterlängtad comeback och lite olika mästerskapstempon

Från ett halvrisigt och spartanskt lägenhetshotell utanför Visby spelade vi in avsnitt 99 där det är fokus på tempo, snabba prylar och så gör ordlistan comeback igen!

Återigen är vi på resande fot, denna gång på Gotland för bröllop då poddens go-to läkare Doktor Gustaf gifter sig. Så, från ett lägenhetshotell levererar vi det sista tvåsiffriga avsnittet (nästa gång är det jubileum!). Vi snackar om träningsmotivation och träningskompisar. Vi surrar också orimligt mycket om tempo när vi avhandlar både SM och OS. Clásica San Sebastián har körts i dåligt väder av både herrarna & damerna med en väntad damsegrare men desto mer oväntad segrare på herrsidan. I veckans prylsvep är det fullt fokus på bancyklingen i OS där allt handlar om att vara så snabb som möjligt. Och vi konstaterar, smakar det så kostar det! Innan vi svarar på vem vår drömgäst i podden är så blir det en liten comeback av ordlistan där Niclas lyckas sätta Daniel på pottan. Allt det här och såklart lite till!

Stötta podden och få tillgång till våra bonusavsnitt där vi gör djupdykningar inom massa olika ämnen!

Varför inte slå två flugor i en smäll? Stötta podden samtidigt som du får tillgång till våra bonusavsnitt? Genom att stötta oss ekonomiskt med några kronor bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre. Om du blir Patron får du på köpet tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper varannan vecka. Lite kortare avsnitt men mer djupdykningar. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

mikael honoré vurpar utan att vurpa

danskarnas tejp och skoöverdrag

cyclepro octagon

ett gäng tjejer kör gravel genom sverige och samlar in pengar mot cancer

Vill du stötta precis som vi har gjort så gör du det här.

Kommentera