100: Vi firar 100 med Erik Nohlin i studion

Jubileum! Podden firar 100 (ordinarie) avsnitt och vi firar det med att ha med Erik Nohlin från Specialized som gäst i studion. Ett samtal om att mikrodosera, om att jobba med Peter Sagan och om att våga ge sig ut på äventyr.

Det är nu nästan fyra år sedan vi drog igång den här podden och vi firar nu att vi släppt 100 ordinarie avsnitt! Vilken grej! I jubileumsavsnitt har vi lyckats få med oss en gäst som ni vanligtvis hittar i det stora landet på andra sidan Atlanten. Erik Nohlin från Specialized gästar podden och han berättar hur det är att jobba på för en av världens största cykeltillverkare. Det blir också snack om bikepacking, om att våga kasta sig ut, om att säga ja, om att sova utomhus och massa annat.

Stötta podden och få tillgång till våra bonusavsnitt där vi gör djupdykningar inom massa olika ämnen!

Varför inte slå två flugor i en smäll? Stötta podden samtidigt som du får tillgång till våra bonusavsnitt? Genom att stötta oss ekonomiskt med några kronor bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre. Om du blir Patron får du på köpet tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper varannan vecka. Lite kortare avsnitt men mer djupdykningar. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

Trailern till moon rider med rasmus quaade

Hela filmen går att hyra här.

length of sweden

följ erik på instagram under namnet hellhommus

Kommentera