101: Störst av allt är ändå Vättern. Och Daniel gråter på Internet!

Det största som hänt i cykelsverige senaste tiden är inte att Daniel Rytz har gråtit på Internet utan att Vätternrundan har körts igen. När det kommer till den stora cykelvärlden så är det största förmodligen att Shimano ÄNTLIGEN släppt nya Dura-Ace.

Vätternrundan engagerar som inget annat när det kommer till cykel i Sverige. Daniel har kört Vätternrundan på DEN NYA BANSTRÄCKNINGEN med Skoda Cycling Team och de klarade återigen det utsatta målet, trots broöppning! Förutom Vätternrundan har Vuelta Espana körts för herrar och en kortare version för damerna. Vi har haft mängder av svenska framgångar både på landsväg och på mtb, riktigt kul! I veckans prylsvep blir det nytt från Shimano, Cannondale och Canyon. Och när det gäller lyssnarfrågorna får ni svaret på när Niclas kommer cykla Vätternrundan igen. Den som lyssnar får svaret!

Stötta podden och få tillgång till våra bonusavsnitt där vi gör djupdykningar inom massa olika ämnen!

Varför inte slå två flugor i en smäll? Stötta podden samtidigt som du får tillgång till våra bonusavsnitt? Genom att stötta oss ekonomiskt med några kronor bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre. Om du blir Patron får du på köpet tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper varannan vecka. Lite kortare avsnitt men mer djupdykningar. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

Veckans avsnitt

nya dura-ace från Shimano

Nya cannondale supersix evo se

nya canyon lux trail – en downcountry-hoj!

La vuelta-kronografen från bravur watches

Läs mer om alla tre klockorna i Grand Tour Chronograph series här.

os-silver till anna beck!

Kommentera