122: SM, Vättern och Touren. Och Daniel dissar damklungan.

Svenska mästerskapen på landsväg i Uppsala, Vätternrundan och Tour de France. Och så ställer sig Daniel i skottgluggen och dissar damklungan.

Denna gången testar Svenska cykelförbundet ett nytt koncept när SAMTLIGA klasser kör SM under en och samma vecka. Både Masters, Elit, junisar och para. Vi skickade Daniel till Uppsala, både för att cykla H45(!) men också rapportera från herr & dam elit. Vi snackar också Vätternrundan och snackar om ett norskt lag som tog en fin SEIR!

På tal om stora arrangemang så drar Tour de France igång till helgen och vi går igenom rutten, favoriterna och snackisarna ni behöver ha koll på. Vi kommer också vara på plats under starten i Köpenhamn så håll utkik för massa trevlig bonusmaterial.

Avsnitt 122 om SM, Vättern, Tour de France och Daniel diss av damklungan hittar ni här

Segerintervju med Lucas Eriksson

Segerintervju med Jenny Rissveds

Nytt från Trek på g. Släpps 30 juni!

Geraint Thomas på en camoflerad hoj. (Spoiler: Det är en ny Pinarello Bolide)

Veckans avsnitt presenteras i samarbete med Jays Headphones

Jays är det Svenska hörlurs- & högtalarföretaget som kombinerar minimalistisk skandinavisk design och estetik med den senaste tekniken för att ge dig som lyssnar den bästa lyssningsupplevelsen.

Jays erbjuder både in-earlurar & on/over ear-lurar och även multiroom-högtalare för uppkoppling via Bluetooth och Wi-fi. Just nu får du som lyssnar 40% rabatt om du anger koden cykelwebben40.

Är du sugen på mer cykel?

Tycker du ett avsnitt varannan vecka är för lite? Vill du ha mer cykelsnack? Då kan vi tipsa om våra bonusavsnitt som vi släpper två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden.

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera