121: Sista minuten-tips inför Vätternrundan, Unbound gravel och nya prylar till Touren

Cykelwebbenpodden avsnitt 121

Avsnitt 121 bjuder på sista minuten-tips inför Vätternrundan. Men vi pratar också Unbound gravel som har körts och så snackar vi om de senaste prylarna inför årets Tour de France.

Om du ska köra någon av Vätternrundans alla lopp till helgen är det här avsnittet för dig. Vi bjuder på de bästa tipsen inför Vättern och snackar energi, prylarna och taktiken. Vi bjuder också på ett tävlingssvep där vi dels pratar om svenska framgångar på MTB men också går igenom de sista tävlingarna inför Tour de France. Apropå Tour de France så börjar det nu också synas nya prylar på proffsen, bl.a. nya cyklar från Canyon & Trek som vi såklart avhandlar. Långt från Touren och Frankrike har det kanske största gravelloppet Unbound Gravel körts och de missar vi såklart inte att surra om. Framförallt inte när det nu också verkar vara platsen och tidpunkten då det släpps många nya gravelprylar.

Nya gravelhjul i kolfiber från Shimano

Ny Garmin 1040 – med solceller!

Johnny Hoogerland och Juan Antonio Flecha i utbrytning på Touren och mejas ned!

Avsnitt 121 med tips inför Vätternrundan, snack om Unbound Gravel och nya cyklar från Trek och Canyon.

Veckans avsnitt presenteras i samarbete med Jays Headphones

Jays är det Svenska hörlurs- & högtalarföretaget som kombinerar minimalistisk skandinavisk design och estetik med den senaste tekniken för att ge dig som lyssnar den bästa lyssningsupplevelsen.

Jays erbjuder både in-earlurar & on/over ear-lurar och även multiroom-högtalare för uppkoppling via Bluetooth och Wi-fi. Just nu får du som lyssnar 40% rabatt om du anger koden cykelwebben40.

Är du sugen på mer cykel?

Tycker du ett avsnitt varannan vecka är för lite? Vill du ha mer cykelsnack? Då kan vi tipsa om våra bonusavsnitt som vi släpper två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden.

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera