120: Skräll i Girot och så hakar Cykelwebbenpodden på true crime-tåget.

Giro d'Italia 2022

Det blir true crime känsla i podden när vi pratar om mordet på gravelcyklisten Moriah Wilson. I Italien är Girot slut och oväntat nog står Jai Hindley som slutsegrare. Sen gläds vi åt nya svenska framgångar.

Det blev en skräll när Giro d’Italia avgjordes. Australiensaren Jai Hindley tog denna gång hem den rosa ledartröjan efter att ha varit nära 2020. Vi pratar om snackisarna som vi tar med oss efter tre veckor runt Italien. Podden hakar också på true crime-vågen när vi berättar om det hemska mordet på gravelstjärnan Moriah Wilson och alla detaljer som framkommit allt eftersom utredningen går framåt. Och så gläds vi åt nya svenska framgångar efter att Julia Borgström kört bra i London, Anna Beck dominerat totalt på EM och Hugo Forsell plockat hem en tröja när landslaget varit och kört Tour of Estonia.

I veckans prylsvep blir det nya hjul från ENVE och så har Garmin släppt en ny uppdaterad version av Garmin Varia (nu med kamera!).

Lyssna på avsnitt 120 om upplösningen på Giro d’Italia, om alla turer kring mordet på gravelstjärnan Moriaha Wilson och om nya svenska framgångar.

Van der Poel verkar trivas i Italien.

Ny hjulserie från ENVE

Ny Garmin Varia med kamera

Kristoff vinner i Norge!

Är du sugen på mer cykel?

Tycker du ett avsnitt varannan vecka är för lite? Vill du ha mer cykelsnack? Då kan vi tipsa om våra bonusavsnitt som vi släpper två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden.

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera