Special: Intryck från Tour de France-starten i Danmark

Bild på Tom Pidcock

Efter tre dagar i Köpenhamn sitter vi på ett tåg mot Stockholm och försöker sammanfatta alla intryck vi fått de senaste dagarna. Vi har fått ta del av en folkfest samtidigt som vi återigen slås av vilken cirkus Tour de France faktiskt är. Något som blir än tydligare när det upplevs på plats.

I detta specialavsnitt som spelas in i bistrovagnen på tåget mot Stockholm pratar vi om utgången på de två första etapperna men också om alla intryck. Vi försöker också ge er en bild av det som inte visas på tv. De där sakerna vi cykelnördar tycker är så häftiga men som vi missar när vi inte är på plats. 

Lyssna och hör oss berätta om hur det är att besöka Touren med backestagepass, om stämningen i Danmark och om vem som är klungans rockstjärna.

Lyssna på vår Tourspecial om våra intryck från att ha sett de två första etapperna av Tour de France 2022 på plats i Danmark

Avsnittet presenteras i samarbete med NTT

NTT har tidigare sponsrat MTN-Qhubeka och är nu en av huvudsponsorerna till Tour de France och levererar flera tekniska lösningar som gör det lättare för oss att följa tävlingen. Vi sidan av Touren jobbar de bl.a. med IT-säkerhet och vill du veta hur NTT kan hjälpa till att förbättra ditt företags it-säkerhet så gå in på security.ntt och ladda ner deras Global Threat Intelligence Report.

Avsnittet presenteras också i samarbete med Dometic

Överallt bland lagen såg vi dessa stora kylboxar där lagen förvarar cykelflaskorna i cyklisterna. Det visar sig att de allra flesta lådor kommer från svenska Dometic som gör passiva kylboxar för att du ska kunna vara ute på äventyr i flera dagar. Med en tuff konstruktion kan du vara säker på att det iaf inte är din kylbox som sätter gränser på äventyret! En tävling där du som lyssnar och följer oss på Instagram har möjlighet att vinna en kylbox kommer inom kort, håll ögonen öppna!

Är du sugen på mer cykel?

Tycker du ett avsnitt varannan vecka är för lite? Vill du ha mer cykelsnack? Då kan vi tipsa om våra bonusavsnitt som vi släpper två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden.

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera