76: Skrällen i Tour de France, SM i Mountainbike, prylar, lyssnarfrågor och mycket mer

Vi bjöds på en osannolik upplösning på Tour de France samtidigt som det tävlats på många olika håll i Italien. I Sverige har det också tävlats i form av MTB-SM som körts i Göteborg. Niclas har testat skor från Giro, vi testar nya effektmätare och så svarar vi som vanligt på lyssnarfrågor.

Bara det att Touren nådde Paris får ses som en seger I DESSA TIDER. Roglic höll en gula ledartröjan fram till den näst sista etappen, en tempoetapp med målgång uppför La Plache des Belles Filles. Resten är numera historia hur unge Pogacar vände på steken och vann Touren. Vi snacka också om Baby Giro där en annan supertalang varit i farten. Damernas Giro har körts där favoriterna inför VM redan nu visar fin form. I Skatås, Göteborg har MTB-SM körts där vår tidigare gäst Emil Lindgren tog ännu ett SM-Guld.

I veckans prylsvep blir det hjulspanning från Italien samtidigt som Niclas har testat Giros toppsko Imperial. Vi testar effektmätare från både Italien och Polen men också brillor från 100 %. Eftersom ordlistan är på semester blir det ett gäng lyssnarfrågor innan vi avslutar vårt 76:e avsnitt.

Hoppas ni gillar det!

Få tillgång till Cykelwebbenpoddens bonusavsnitt

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

avsnitt 76 presenteras i samarbet med verge sverige. yay!

Ännu en gång är våra kompisar på Verge Sverige med och stöttar podden och vi är såklart superglada för det. Verge är märket ni ska vända er till om ni vill designa egna cykelkläder till kompisgänget, klubben, jobbet eller varför inte ett eget kit till dig själv? Inga minimum gäller så det går det med. Vi kan inte nog rekommendera Verge som vi själva kör i. Patrik och Jacob är båda fantastiska människor men också riktigt duktiga när det kommer till cykelkläder. Hör av er till Jacob så ser ni snart lika snygga ut som vi gör på cykeln. Ni får enklast tag i honom på J.dahl@vergesport.com eller telefon 0725000049. Tack Verge!

Pas Normal med snarlik design som La chemise ck? Döm själva.

blickarna hos Dumoulin och van aert

Visa det här inlägget på Instagram

Come un lunedì mattina.

Ett inlägg delat av Ciclismo Ignorante (@ciclismoignorante)

Cykelwebben testar nya effektmätare.

Niclas testar giro imperial. ett längre test kommer här på cykelwebben.se inom kort.

stilfull cyklist: tiesj benoot

Kommentera