110: Remco Evenepoel, nya prylar & lyssnarfrågor

Remco Evenepoel är Daniels nya träningskompis

Remco Evenepoel är numera Daniels nya träningskompis. Proffsen har fått nya prylar inför 2022 och så svarar vi på massa lyssnarfrågor.

Medan Niclas har legat sjuk har Daniel varit i Spanien och tränat, bland annat med poddens “favorit” Remco Evenepoel. Vad de snackade om i 30 minuter hittar ni i vårt senaste bonusavsnitt. I veckans avsnitt får ni däremot veta vilka som är de nya nationsmästarna på CX, vilka Sverige kommer skicka till USA för cross-VM, om proffsens nya prylar för 2022 och vad vi tycker om Peter Sagans nya kitt.

Remco Evenepoel och Daniel tränar ihop

Peter Sagan is not done yet

Den märkligaste videon på länge. “I am not done yet”.

Och vad tycker ni om Team TotalEnergies nya kit?

Cofidis med ett av de snyggaste kitten i klungan 2022

Team B3 – ett team med fyra ben

B3 Consulting är ett IT-konsultbolag som hjälper sina kunder med digitala lösningar. B3s vassa konsulter hjälper till på hela resan, från analys och strategi till förändring, implementering och utveckling av de nya digitala plattformarna.

Vi är glada att B3 är med och presenterar veckans avsnitt av Cykelwebbenpodden. Cykelintresset är stort på B3 de är alla en del av Team B3, ett koncept som har fyra ben. Atletics innehåller sport som t ex simning, cykel, triathlon och crossfit. Wellness handlar om att må bra, få ordentligt med sömn, vardagsmotion. Culture handlar om stickkvällar, spelkvällar, fiske och massa annat. Det fjärde benet är Academy som innefattar kompetensutveckling i form av ledarskapsutbildning, tech talks, kompetensnätverk mm.

Om du tror att du skulle trivas på B3 så spana in vilka tjänster som ligger ute.

Veckans avsnitt – Remco Evenepoel, cykelproffsens prylar och lyssnarfrågor

Är du sugen på mer cykel?

Tycker du ett avsnitt varannan vecka är för lite? Vill du ha mer cykelsnack? Då kan vi tipsa om våra bonusavsnitt som vi släpper två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden.

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera