111: Äventyrsracers, CXVM och landsvägssäsongen är här

Avsnitt 111 med äventyrsracers och en stundande landsvägssäsong.

Äventyrsracers från både Canyon och Cannondale samtidigt som Cannondale släpper en ny Synapse. Cykelcross-VM närmar sig precis som även landsvägssäsong gör. Allt detta i veckans avsnitt av Cykelwebbenpodden.

Ett “klassiskt” avsnitt av Cykelwebbenpodden med hänt sen sist, ett matigt prylsvep och lyssnarfrågor. Senaste snackisarna från proffsvärlden samtidigt som vi tar ett ordentligt grepp om cx-scenen inför ett stundande VM i USA. Det börjar också närma sig den “riktiga” starten på landsvägssäsongen från proffsklungan där det faktiskt redan börjat tävla i Europa. I prylsvepet pratar vi äventyrsracers från Canyon och Cannondale och en ny aeroracer från Argon 18. Veckans AUA (ask us anything) på Instagram fortsätter i veckans lyssnarfrågor där lyssnarna bl.a. får reda på vad vi faktiskt jobbar med utöver podden.

Äventyrsracers, CX, landsväg och lyssnarfrågor – här är veckans avsnitt

Chloé Dygert med sitt ärr

Ett stökigt ärr på Chloé Dygert efter hennes vurpa på VM 2020 i Italien.

Olympiska mästarinnan Anna Kiesenhofer på läger med Israel-Premier Tech

Veckans feelgood-historia när WT-laget Israel – Premier Tech bjöd in olympiska mästarinnan Anna Kiesenhofer på läger. Snyggt och rolig grej!

Canyon-SRAM med nytt kitt från Rapha

Snyggaste kittet i klungan? Canyon-SRAM har släppt nytt kit tillsammans med tillverkaren Rapha.

Ny aeroracer från Argon 18

Äventyrsracers är det nya? En ny Endurace från Canyon

Ny Endurace från tyska Canyon. Nu nytt fokus på att skapa en äventyrsracer där hojen har plats för 35 mm breda däck samt fäste på överröret för väska. Lite intressant att det tidigare var en komfortracer och nu då, en äventyrsracer.

Fler äventyrsracers – Cannondale som presenterar en ny Synapse

Veckans avsnitt presenteras i samarbete med La Chemise Cycling Store

Vi är glada över att ha med våra vänner på La Chemise igen. Förutom att de har hand om Verge i Sverige har du också butiken La Chemise, en cykelboutique där du hittar massor av snygga, roliga och smarta prylar och kläder. Spana in La Chemise hemsida och klicka hem dig nått fint eller besök butiken på Mäster Samuelsgatan 1 i Stockholm.

Veckans avsnitt presenteras också i samarbete med B3 Consulting

Vill du cykla Halvvättern tillsammans med B3 den 12 juni är det hög tid att ansöka nu. IT-konsultbolaget som är drömarbetsplatsen för dig som gillar cykel, träning och wellness och som samtidigt besitter fantastisk it-kompetens.

Är du sugen på mer cykel?

Tycker du ett avsnitt varannan vecka är för lite? Vill du ha mer cykelsnack? Då kan vi tipsa om våra bonusavsnitt som vi släpper två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden.

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera