Cykelwebbenpodden avsnitt 43 – Vätternrundan, Remco, Wout och Froomes vurpa samt ett jättebra mektips

Avsnitt 43 är här och vi börjar sakteliga närma oss timmvärldsrekordet. Vi börjar med en efterlysning innan det blir mycket snack om Vätternrundan som Daniel var och körde med Skoda Cycling Team. Sen pratar vi tävlingar, både på hemmafronten men också ute i Europa där det börjar dra ihop sig inför Tour de France. Supermånga har hört av sig och vill att vi ska prata om Froomes vurpa vilket vi självklart avhandlar. Men vi snackar också om talangerna Remco Evenepoel och Wout van Aert som skördar fina framgångar. Det blir mycket skosnack i prylsvepet och sedan ett riktigt bra mektips som alla kan lära sig något av. Avslutningsvis tar vi som vanligt oss an lyssnarfrågorna innan Niclas bjuder på en solskenshistoria som han inte kunnat släppa.

Till dig som är en regelbunden lyssnare av Cykelwebbenpodden: Spana gärna in vår Patreon-sida där vi skriver om hur vi vill utveckla Cykelwebbenpodden och om om hur just du kan bidra till en ännu bättre podd! Du som lyssnare har möjlighet att stötta podden ekonomiskt och ge oss möjligheten att förverkliga några av våra storslagna planer. Det är inga stora summor utan det rör sig om några kronor varje avsnitt. Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Länkar och annat finns som vanligt i inlägget. Daniel kan du följa på Instagram här och Niclas finns på Twitter här under namnet @cyclingnico.

En klassisk hjulkastare i Belgien Runt

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

“Ho forato, dammi una ruota!” “E tu che mi dai?” Ieri al #BaloiseBelgiumaTour

Ett inlägg delat av Ciclismo Ignorante (@ciclismoignorante)

Vi kör i POC-hjälmar och är supernöjda

Svenska Aeroclub gör glasögon

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Our first modell Stockholm, out in stores now. #aeroclubcycling

Ett inlägg delat av Aeroclubcycling (@aeroclubcycling)

EF kör Dirty Kanza

Nya skor från Fizik

Lizzie är tillbaka!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Stage 4 ✅ 3rd for me, 3rd on GC at 3 seconds; another strong @treksegafredo performance, any chance of sunshine in Wales?

Ett inlägg delat av Lizzie D (@l_deignan)

Daniel har inte kunnat släppa utvecklingen

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Skägget (@mattemek)  

Teejay van Garderen på besök i Colombia

Kommentera