Cykelwebbenpodden avsnitt 39 – Monument, timrekord samt nytt, gammalt och specialare på Paris-Roubaix

Vi gratulerar en belgare till ett nytt timrekord, snackar om monument, vårklassiker, vanliga bonnatävlingar och imponeras av en italienare som vinner sin första seger och en till belgare som närmar sig sitt mål av att vinna alla fem monument. #striveforfive! Vi bränner av den svenska tävlingspremiären på Östgötaslätten och Daniel har nördgranskat hundratals bilder från Paris-Roubaix och snackar såklart prylar i prylsvepet.

Vi konstaterar samtidigt att resultatet i klassikernas klassiker inte kunde varit mer av en succé för gänget på Specialized.

Varför? Lyssna så får du veta! Avsnittet, bilder, klipp och massor av annat hittar du här nedanför.

Till dig som är en regelbunden lyssnare av Cykelwebbenpodden: Spana gärna in vår Patreon-sida där vi skriver om hur vi vill utveckla Cykelwebbenpodden och om om hur just du kan bidra till en ännu bättre podd! Du som lyssnare har möjlighet att stötta podden ekonomiskt och ge oss möjligheten att förverkliga några av våra storslagna planer. Det är inga stora summor utan det rör sig om några kronor varje avsnitt. Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Länkar och annat finns som vanligt här nedanför. Daniel kan du följa på Instagram här och Niclas finns på Twitter här under namnet @cyclingnico.

Även veckans avsnitt sponsras av TCM Cykel i Tyresö.

TCMcykel.se är en Webshop med Sveriges bredaste utbud av de populäraste varumärkena inom cykel. Dessutom har de en stor fysisk butik i Tyresö, söder om Stockholm. Om du lyssnar på veckans avsnitt hör du också om ett väldigt fint erbjudande för poddens lyssnare! Klicka er in på https://www.tcmcykel.se/ och kolla runt.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ögongodis till max! Tarmac S-Works Sagan Edition, redo att ta sig ann Stockholms nysopade gator! #specialized #tarmac #Saganedition

Ett inlägg delat av TCMcykel.se (@tcmcykel.se)  

Daniel och kycklingen och sen kycklingen när han var som bäst (det är inte Niclas!)

Mathieu van der Poels vurpa på Flandern Runt

Cecilie Uttrup Ludwigs härliga intervju

Wout van Aerts cx-körning bland bilarna och vurpa på Paris-Roubiax

Niclas har inte kunnat släppa Jasper Ockeloens satsning på att ta KOM över Carrefour de l´Arbre

Kommentera