67: Niclas mot väggen, Daniel har blivit mountainbiker och ordlistan

Daniel har gått och blivit mountainbiker. Niclas är nästa man ut i segmentet “ena eller det andra”. Vi pratar också gravelpylar i massor och introducerar även ett nytt segmet, ordlistan. Som vi redan nu vågar lova blir en succé!

Niclas har varit snäll och lånat ut en Canyon Neuron, en trailhoj så Daniel kan djupdyka in i mountainbikens sköna värld, superkittad från topp till tå med lite hjälp från POC sports. Vi snackar om lite rykten i proffsvärlden trots att tävlingarna ännu inte dragit igång, även om vi nu börjar se lite ljus i slutet på tunneln. Ett fett prylsvep med nyheter från Shimano, Specialized och Rapha. Sen har Daniel testat gravelskor från Shimano. Hiss eller diss med gravelskor?

Denna gång är det Niclas som ställs mot vägen i “ena eller det andra” när Daniel kommer med frågorna. Vi introducerar ett nytt segment efter en lyssnarfråga. Ordlistan gör debut där vi förklarar massa olika cykeltermer och vi är överens om att det här segmentet är här för att stanna. Vi svarar på lite frågor kring Wahoo Kickr Bike som vi var och testade förra veckan innan vi svarar på veckans spännande lyssnarfrågor.

Även om vi innan sa att vi skulle försöka hålla det kort blev det återigen ett långt avsnitt av Cykelwebbenpodden som vi hoppas ni gillar.

Stötta Cykelwebbenpodden

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

Daniel har gått och blivit mountainbiker.

ny 12-delad deoregrupp från shimano

En ny diverge från specialized

Edvald boasson hagen vinner en touretapp 2017 och norska kommentatorerna går bananas!

DAniel testar gravelskor från shimano.

Kommentera