89: Årets första Monument, Daniel har syndat och vad tycker vi om vita cykelbrallor egentligen?

Vi besöker Downtown Camper by Scandic och lånar deras nya poddstudio för att spela in avsnitt 89 av Cykelwebbenpodden där vi snackar årets första monument, om vita cykelbrallor och om besvika svenskor.

Downtown Camper by Scandic och deras restaurang/bar Campfire är platsen där vi snackar om det senaste som hänt i cykelvärlden. Och visst har det hänt en del! Herrarna har kört årets första monument, Milano-Sanremo, medan även damerna har tävlat i Italien i form av Trofeo Alfredo Binda. Sen reder vi ut vilka tävlingar vi har att se fram emot den kommande tiden. Vi pratar också om att det går att vinna med Ultegraprylar, om superstrul hos Canyon, om ett vulkaninspirerat cykelkitt och vad vi faktiskt tycker om att Mathieu van der Poel cyklar runt i vita cykelbyxor. Allt detta och mycket mer i veckans avsnitt av Cykelwebbenpodden.

Vill du lyssna på våra bonusavsnitt?

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

avsnitt 89 presenteras i samarbete med trek & bontrager

Vill du bli en av fem testpiloter som under året får testa deras DRL (daytime running lights) så gå in på länken här och signa upp så är du med i dragningen!

detta avsnitt spelades in i poddstudion hos downton camper by scandic i stockholm.

Vill du läsa mer om Downtown Camper och deras bar & restaurang Campfire (där också den här grymma poddstudion ligger) så gör du det här.

Spana in deras Instagramkonto för mer bilder. Riktigt trevligt ställe!

se mathieu van der poel i Vita cykelbrallor och sen vita cykelbrallor kombinerat med vita benvärmare.

avslutning på vm 89 i frankrike när greg lemond vinner guld

elisa longo borghini vinner trofeo alfredo binda i en vacker italiensk mästartröja

frank vandenbroucke i legendarisk hockeyfrilla

Kommentera