Cykelwebbenpodden avsnitt 23 – köpa sin första racer, #boomwatch och massa annat

Cyckelwebbenpodden avsnitt 23Vi är tillbaka med vårt 23e avsnitt där vi ger tips till dig som ska köpa din första landsvägscykel. Vi har också riktigt bra innehåll till veckans #boomwatch som du kan se en bit ner i artikeln. Förutom detta har vi såklart massor av annat, t ex fina framgångar för vår svenska mästarinna Emilia Fahlin och svenskar som tävlar i MTB-VM.

Om ni gillar det vi gör så ta gärna en titt på vår Patreon-sida och läs om hur just du kan bidra till en ännu bättre Cykelwebbenpodd! Du som lyssnare har möjlighet att stötta podden ekonomiskt och ge oss möjligheten att förverkliga några av våra storslagna planer. Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag!

Länkar och annat finns som vanligt här nedanför. Daniel kan du följa på Instagram här och Niclas finns på Twitter här under namnet @cyclingnico.

Här nedan finner ni veckans avsnitt och under har ni som vanligt länkar till det vi snackat om i veckans avsnitt:

CX-säsongen drar igång

Här hittar ni alla datum för SWE Cup och CX-pokalen. Om du bor i Stockholm och vill köra CX i form av träningstävling så pushar vi mer än gärna för Kompiscrossen som du kan läsa om här.

Adam Blythes Nikeskor


Visa det här inlägget på Instagram

Hello Cheeky… ????

Ett inlägg delat av Adam Blythe (@adamblythe89)

Neil Stephens lämnar Mitchelton SCOTT

Daniel har snappat upp att sportdirektören hos australiensarna lämnar laget. En sportdirre som synts flitigt i Backstage Pass-klippen. https://www.youtube.com/watch?v=wpF9gWrye9k Här är Call me Maybe från 2012 med Oricagänget. https://youtu.be/eEvX_vKDYEw

Lite klipp från Vueltaklungan från Velon

#boomwatch levererar igen!

VM i Innsbruck

Det börjar närma sig landsvägs-VM i slutet av september i Innsbruck, Österrike. Är du intresserad av hur bansträckningen ser ut så kan du läsa vår artikel som du hittar här. Poddens polare Sara Penton är uttagen och vi är såklart superglada för hennes skull!  

1 reaktion på ”Cykelwebbenpodden avsnitt 23 – köpa sin första racer, #boomwatch och massa annat”

  1. Önskelista gäster: Jenny Rissveds. Emil Lindgren (mtb). Mattias wengelin, Johan Landström (mtb). Michael Olsson (mtb). Fredric Ericsson (toppfysik). Gustav Larsson. Johan olsson (skidor). Lisa Norden. Tobias Ludvigsson. Mattias Lundqvist (aktivitus). Robin Wallner (enduro), Mikael Mattson GIH, Filip Larsen GIH, Mikael flockhart GIH/mtb. Alexander Wetterhall, Ida Jansson (mtb).

    Blev rätt många. Annars gärna fler tränare i stil med Reck, kanske inte finns så många på hans nivå, men några fler måste vi ju ha här i sverige? Det är väldigt givande att höra om träningsplanering, styrning, mesocykler, effektnivåer etc.

Kommentera