22: Podden gästas av proffstränaren Mattias Reck

Cykelwebbenpodden avsnitt 22I vad som kan vara det längsta och nördigaste avsnittet hittills snackar vi om allt möjligt med proffstränaren Mattias Reck som är vår första gäst i Cykelwebbenpoddenstudion. Det blev såklart massa snack om Watt, om proffsen som Mattias tränar, lite svensk nostalgi och inte minst så lyfter vi på hatten för damracing!

Om ni gillar det vi gör så ta gärna en titt på vår Patreon-sida och läs om hur just du kan bidra till en ännu bättre Cykelwebbenpodd! Du som lyssnare har möjlighet att stötta podden ekonomiskt och ge oss möjligheten att förverkliga några av våra storslagna planer. Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag!

Länkar och annat finns som vanligt här nedanför. Daniel kan du följa på Instagram här och Niclas finns på Twitter här under namnet @cyclingnico. Mattias finns också på Twitter under namnet @MattiasReck. Mattias driver Guided Heroes som ni kan läsa mer om här. Om du anger rabattkoden CYKELWEBBEN på guidedheroes.se så får du 25 % rabatt i 3 månader.

Här har ni veckans avsnitt och under finner ni som vanligt länkar till det vi snackat om.

Matteo Trentin vinner EM


Stravasegment för en av testbackarna utanför Calpe i Spanien som proffsen kör på vintern

Tips från coachen

Mattias rekommenderade klassiska 40/20 intervaller, något vi skrivit om här på Cykelwebben tidigare.

Powercurve

Vi pratade en del om powercurve och såhär ser de ut.

power-curve-wkg

1 reaktion på ”22: Podden gästas av proffstränaren Mattias Reck”

  1. Pingback: Träningstips med Mattias Reck samlade på ett ställe | Cykelwebben

Kommentera