81: Träningssnack med Mattias Reck

En av våra mest frekventa gäster dyker upp i podden igen när Mattias Reck gör comeback och snackar vinterträning, intervaller, Trek-Segafredo och träning för längdskidåkare.

För tredje gången har vi proffstränaren och numera skidtränaren Mattias Reck i studion.Väldigt kul att Mattias återigen tar sig tid och är med och delar med sig av alla den kunskap han sitter på om träning, vinterträning, intervaller, periodisering och återhämtning. Sen är det också väldigt kul att höra från någon som är insatt i proffscirkusen, något Mattias är med tanke på att han är tränare åt flera cyklister i Trek-Segafredos herr- & damlag.

I veckans avsnitt avhandlar vi Treks säsong 2020, hur Mattias blev Sverige hetaste(!?) skidtränare, har hans adepter inom längdåkningen tränar, om hur du själv kan få Mattias som tränare genom Guided Heroes och hur du lägger upp vinterträningen oavsett om du tänkt köra ett klassiskt upplägg eller om du tänker tävla på Zwift hela vintern.

Lyssnar du på podden får du en fin rabattkod hos Guided Heroes, missa inte det!

Mattias Reck har som sagt varit med i Cykelwebbenpodden flera gånger tidigare och vi har samlat allt detta i denna artikel.

Vill du lyssna på våra bonusavsnitt?

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

avsnitt 81 presenteras i SAMARBETE MED B3 CONSULTING

Även veckans avsnitt presenteras i samarbete med våra vänner på B3 Consulting. B3 är IT-konsultbolaget som är specialister på digitalisering (de bygger mobilappar, webbsidor, flyttar IT-miljöer till molnet och mycket mer) som fattat att vägen till framgång för bolaget är nöjda medarbetare. B3 tror att vägen dit är balans i livet och dit når de genom träning och friskvård! Cykelkopplingen på B3 är stark och de har haft flera lyckade satsningar på Vätternrundan där upplägget varit att erfarna cyklister hjälper, inspirerar och motiverar nya i sporten till fina resultat på kort tid. Kunder, anställda, kollegor, hangarounds, ja alla får vara med! Fokus på glädje före prestation och hets. Genom åren har B3 varit på Mallorca, i Kroatien, Montenegro och Rwanda och cyklar. Likaså har de kört kurser i MTB och velodromcykling. Inte nog med allt detta. De kör även regelbundna grouprides på Zwift och egna spinningpass.

Vill du kika på vilka lediga tjänster som B3 har nu, kanske vill du skicka in en spontanansökan eller så vill du cykla med Team B3? Klicka dig in på bli.b3.se. Behöver ditt företag hjälp med IT-lösningar så gå in på www.b3.se.

Stort tack till B3 Consulting som är med och stöttar Cykelwebbenpodden!

avsnitt 81 av cykelwebbenpodden presenteras också i samarbete med bookman

Vi är väldigt glada över att välkomna Bookman som samarbetspartner till Cykelwebbenpodden.

Bookman – Urban Visibility är ett svenskt företag startats av Victor Karbo och David Axelsson, som hittade varandra när du pluggade tillsammans i Linköping. Väl tillbaka i Stockholm grundade de vad som idag är Bookman, ett företag som gör bra, smarta och snygga lampor och reflexer. Dom vill rädda liv genom att få cyklister, fotgängare och löpare att synas i trafiken. För att lyckas med det vill de skapa produkter som är tillräckligt snygga så att folk faktiskt använder dem.

“Safety doesn’t have to be boring”.

När du lyssnar på veckans avsnitt kommer du höra en riktig pangdeal från Bookman till er lyssnare!

Stort tack till Bookman som är med och presenterar avsnitt 81!

Guided Heroes där du kan ta hjälp av en tränare för att få ut maximalt av din träning. Lyssna på podden så får du en fin rabattkod av Mattias!

Kommer alla köpa koffeingel från maurten efter veckans avsnitt?

3 reaktioner på ”81: Träningssnack med Mattias Reck”

  1. Pingback: 82: Zwift-VM med svenska framgångar, prylar i massor och julklappstips | Cykelwebbenpodden

  2. Pingback: 103: Paris-Roubaix, Cykel-VM och timvärldsrekord

  3. Pingback: Mattias Reck - träningstips med proffstränaren samlat på ett ställe | Cykelwebbenpodden

Kommentera