80: Drömgästen Roberto Vacchi!

Roberto Vacchi gästar Cykelwebbenpodden

Vi får besök av Eurosportkommentatorn Roberto Vacchi och pratar om årets säsong, Touren 2021 och vad Sverige behöver göra för att bli lika bra som våra nordiska grannländer.

En legend inom svensk cykelsport. Roberto Vacchi har kommenterat cykel på Eurosport sedan 1993(!) och behöver förmodligen ingen närmare introduktion. Han har stor del i att vi båda hittade landsvägscyklingen och är en av Sveriges absolut bästa kommentatorer och vinnare av Kristallen 2015.

Vi fick till ett härligt och långt avsnitt om hur Roberto hittade cykelsporten, om årets konstiga säsong med ett omkastat tävlingsprogram, om hur knäckande det är att Eurosport inte sänder VM, om hur Sverige ska göra för att bli lika bra som Norge & Danmark, om nästa års säsong och massa massa annat.

Hoppas ni har överseende med att det blev lite längre än vanligt!

Få tillgång till Cykelwebbenpoddens bonusavsnitt

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

 • Ett personligt tack i podden
 • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

CYKELWEBBEN I SAMARBETE MED B3 CONSULTING

Även veckans avsnitt presenteras i samarbete med våra vänner på B3 Consulting. B3 konsultbolaget som är specialister på digitalisering (de bygger mobilappar, webbsidor, flyttar IT-miljöer till molnet och mycket mer) som fattat att vägen till framgång för bolaget är nöjda medarbetare. B3 tror att vägen dit är balans i livet och dit når de genom träning och friskvård! Lyssna bara på vad de erbjuder sina anställda:

 • ett cykelteam med över 80 cyklister
 • simning med coach varje torsdag
 • crossfit på fredagar
 • yoga två gånger i veckan (på distans i dessa tiden!)
 • tjänstecyklar

När B3 frågar sina medarbetare varför de jobbar på bolaget är svaret oftast: Frihet , grymma kollegor och en riktigt schysst lönemodell. Det låter ju helt fantastiskt! Vill du kika på vilka lediga tjänster som B3 har nu eller kanske skicka in en spontanansökan så klickar du dig in på bli.b3.se.

Stort tack till B3 Consulting som är med och stöttar Cykelwebbenpodden!

Richard Carapaz firar andraplatsen på Vueltan med fans från Ecuador.

Tour de france 2011. Pierre rolland kör ormen!

EF Educations kit på Girot

2 reaktioner på ”80: Drömgästen Roberto Vacchi!”

 1. Niclas Westerberg

  Härligt avsnitt! Här peakade ni verkligen tycker jag utan att ha lyssnat på allt i er podcast. Kanske man kan önska en nyårs-pod med lite tillbakablickar 2020 och framåt i 2021! Mer nörderi, prylar och gäster!✌️

 2. Pingback: 82: Zwift-VM med svenska framgångar, prylar i massor och julklappstips | Cykelwebbenpodden

Kommentera