Teaser inför avsnitt 73

Sedan vi drog igång podden har vi aldrig missat att släppa ett avsnitt på utsatt dag. Denna gång var det nära men vi lyckades få ihop en lite kortare avsnitt där vi förklarar läget.

Trots att vi in i det sista hoppades att vi skulle få till avsnitt 73 så var vi tyvärr tvungna att slänga in handduken för ett vanligt avsnitt. Istället spelade vi in en kortare teaser inför vad som komma skall där vi också förklarar varför det inte kom ett långt, vanligt avsnitt som det brukar på tisdags morgon. Om ni lyssnar på teasern får ni höra vad vi kommer snacka om i avsnitt 73, om varför det är kanonläge att ställa lyssnarfrågor och hur du går tillväga för att beställa merch som vi släppt i dagarna.

Hoppas ni har förståelse för situationen som uppstått. Ta hand om er därute.

Få tillgång till Cykelwebbenpoddens bonusavsnitt

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

En teaser inför avsnitt 73

Kommentera