Cykelwebbenpodden avsnitt 24 – Daniels krasch, galna världsrekord, uppsnack inför VM och massa annat.

Cykelwebbenpodden avsnitt 24

Nytt avsnitt där Daniel berättar om hans senaste krasch som innebar trasiga revben, spräckt njure, punkterad lunga och några dagar på sjukhus. Niclas är piggare men knäet fortsätter strula och när väl sjukstugan är avhandlad snackas det världsrekord, #boomwatch och såklart ett klassiskt prylsvep. Vueltan avhandlas och Niclas sågar den sista etappen i Madrid innan allt fokus ligger på världsmästerskapen.

Om ni gillar det vi gör så ta gärna en titt på vår Patreon-sida och läs om hur just du kan bidra till en ännu bättre Cykelwebbenpodd! Du som lyssnare har möjlighet att stötta podden ekonomiskt och ge oss möjligheten att förverkliga några av våra storslagna planer. Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag!

Länkar och annat finns som vanligt här nedanför. Daniel kan du följa på Instagram här och Niclas finns på Twitter här under namnet @cyclingnico.

Här nedan finner ni veckans avsnitt och under har ni som vanligt länkar till det vi snackat om:


Timvärldsrekordet

Chris Boardman tog rekordet 1996 i en numera förbjuden supermanposition. För mer läsningen kring timvärldsrekordet så rekommenderas denna länk.

Mera världsrekord, denna gång 296 km/h

Denise Mueller-Koronek slog nytt världsrekord när det gäller att cykla snabbt. I en uttorkad sjö i Utah, USA, cyklade hon 296 km/h. Helt galet!

Cykel-VM i Innsbruck är igång

VM i landsvägscykling 2018 i Innsbruck är igång. För att få bättre feeling inför vad som komma skall under veckan rekommenderar vi er att följa Sara Penton på Instagram, det för att få en inblick i hur svenskorna laddar upp inför lördagens linjelopp.

1 reaktion på ”Cykelwebbenpodden avsnitt 24 – Daniels krasch, galna världsrekord, uppsnack inför VM och massa annat.”

  1. Pingback: VM 2018 i Innsbruck | Cykelwebben

Kommentera