82: Zwift-VM med svenska framgångar, prylar i massor och julklappstips

Allt är som vanligt igen och det nalkas jul. I veckans avsnitt pratar vi Zwift-VM, vi har testat lampor och skoöverdrag och bjuder på fina julklappstips.

Back to basics när vi är ensamma i studion igen efter två avsnitt med gäster (avsnitt 80 med Roberto Vacchi och nu senast avsnitt 81 med Mattias Reck). Vi snackar CX där många av de stora kanonerna är tillbaka på tävlingsbanan igen. Lite proffsnyheter går vi också igenom men det stora som hänt är såklart i den virtuella världen där Zwift-VM har körts. Första någonsin.

I prylsvepet bjuds det på test av Silva-lampor och skoöverdrag från GripGrab men vi pratar också om ett konstigt styre. Det styret du ser på omslagsbilden till avsnittet men som du också kan se en bit längre ned.

Eftersom det nalkas jul bjuder vi såklart på julklappstips. Denna gången har vi tagit hjälp av poddens kompisar son är snälla nog att bjuda på många fina erbjudanden. Kolla in längst ned i detta inlägg för alla fina deals!

Vill du lyssna på våra bonusavsnitt?

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

VECKANS AVSNITT

Team sunweb blir team dsm

assos-mannen!

hunt blir ny hjulsponsor för qhubeka assos

ashleigh moolman pasio vinner zwift-vm

adidas släpper cykelskor och cykelkläder

konstigt styre!

Vi har testat lampor från silva. De får tummen upp!

Skoöverdrag från gripgrab med det orginella namnet WATERPROOF KNITTED ROAD SHOE COVERS.

julklappstips från cykelwebbenpodden och våra vänner!

  • Först ut bland julklapparna är ett par stickade varma vattentäta cykelhandskar från GripGrab, perfekta för svenskt höst- & vinterväder Anger du koden GRIPGRAB20 får du 20 % på ett par Waterproof knitted Thermal Glove. Ett kanonköp! OBS, koden gäller endast 15-20 december så skynda och fynda.
  • Hos POC Sports hittar vi Ventral Tempus Spin. En täckt hjälm perfekt för vinterträning som används av proffsen i EF Pro Cycling. Anger du koden POCCWP20 får du 20 % på HELA vinterkollektionen som du hittar här (där hjälmen ingår). Ett köp per person, gäller till slutet av året och max 1000 Euro.
  • “Safety doesn´t have to be boring.” Eller ugly för den delen. Julklappen från svenska Bookman är deras snygga, smarta och smidiga Block Light Front (men finns såklart även med rött ljus som baklampa) som du enkelt drar fram ur bakfickan när det börjar skymma och du vill synas bättre i trafiken. 25 % på bookman.se om du anger koden Cykelwebbenpodden.
  • Hos Gustav på The Race Day finns flera grymma hudvårdsprodukter för cyklister. Vi är båda flitiga användare av flera av produkterna och vi rekommenderar framförallt Chamoise Balm, dvs rumpkräm. Med koden JUL2020 får du 20 % rabatt på HELA sortimentet.
  • Våra vänner på La Chemise som även ansvarar för Verge i Sverige har bytt lokal och återfinns nu på Mäster Samuelsgatan. Här kan du läsa om deras nya butik. Kika förbi nya butiken så kommer du hitta massor av fina och härliga julklappar. Vi tipsar också om att just nu erbjuder de 20 % på ALLA deras Aeroclub-brillor om ni skriver in koden Cykelwebben20. Här hittar ni alla glasögon.
  • Det sista julklappstipset hämtar vi från Kings & Queens, det lilla klädföretaget från hjärtat av Dalarna. De säljer både träningskläder och casualkläder med målet att alla som har på sig grejerna ska känna sig som en King eller Queen. Vi diggar deras aerostrumpor som vi rekommenderar som julklapp.Finns också i flera färger! Och även här så bjuds det på en rabattkod. Cykelwebbenpodden ger dig 15 % på allt.

Med det sagt. God jul alla lyssnare och stort tack för att ni lyssnar på oss!

1 reaktion på ”82: Zwift-VM med svenska framgångar, prylar i massor och julklappstips”

  1. Pingback: Julklappstips för cyklister med flera fina erbjudanden.

Kommentera