113: Remco Evenepoel fortsätter vinna, damerna är igång på allvar och pryliga lyssnarfrågor

Remco Evenepoel fortsätter vinna

Remco Evenepoell vinner igen medan Niclas har hjärnspöken. Damerna är igång med tävlingarna på allvar nu och eftersom prylsvepet är något tunt så räddas det upp med pryliga lyssnarfrågor.

Daniel fortsätter regga sina promenader som träning och bjuder på en imponerande volym. Men det tar ut sin rätt och han börjar se ut som Egan Bernal när han precis lämnat sjukhuset. Samtidigt har Niclas besök av hjärnspöken som säger att han är slut. Är han det? I den stora cykelvärlden körs det massor av tävlingar och både Remco Evenepoel och Annemiek Van Vleuten står som vinnare igen. Gravelsäsongen drar igång med arga tjurar längs vägen och Scicon har släppt nya glasögon. Och så svarar vi på den eviga frågan; rullar eller trainer.

Remco Evenepoel vinner igen, gravel, hjärnspöken och massa annat – här är veckans avsnitt

Tjuren på Rock Cobbler

Egan Bernal cyklar igen!

Kuurne-Brussel-Kuurne 2020 – den långa versionen

Nya Shimanoskor på Mathieu van der Poel?

Scicon Kunken!

Veckans avsnitt presenteras i samarbete med B3 Consulting

I veckans avsnitt träffar vi Kattis som är kommunikationschef på B3. Hör henne berätta om företagskulturen på B3 och om varför du bör spana in bli.b3.se.

Är du sugen på mer cykel?

Tycker du ett avsnitt varannan vecka är för lite? Vill du ha mer cykelsnack? Då kan vi tipsa om våra bonusavsnitt som vi släpper två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden.

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera