66: Legenden Big Mig, Remco sysselsätter sig och test av skor, brallor och en sadel

Ett långt avsnitt där vi pratar om legenden Miguel Indurain, om en eventuell framtida legend i den unga belgaren Remco Evenepoel och och tävlingsprogram och e-race. Niclas har en överraskning för Daniel i ett nytt segment och sen har vi testat både skor och kläder från Rapha.

UCI har ett uppdaterat tävlingsprogram på g som innebär en fullspäckad höst om det nu blir några tävlingar. I väntan på det e-rejsar proffsen på alla olika plattformar som finns där ute. Allt för enstaka tävlingar till etapplopp och vi snacka om det är något att bli exalterad över. De som inte tävlar försöker hålla motivationen uppe på annat sätt och där har belgaren Remco Evenepoel stått för lite spännande upptåg. Legenden gör comeback där vi snackar om den tempostarke spanjoren Miguel Indurain som bland annat vann Tour de France fem gånger på raken under första halvan av 90-talet. Niclas har en överraskning för Daniel i ett för podden nytt segment som definitivt kommer leva kvar. Sen har Niclas testat skor från Rapha medan Daniel har testat byxor och underställ. Och sen sadel från Fabric! Och sen blir det såklart massa massa lyssnarfrågor i ett superlångt avsnitt!

Stötta Cykelwebbenpodden

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

veckans avsnitt

Niclas har testat Raphas Pro team shoes och ger dem tummen upp.

Och daniel har testat en sadel från fabric

Legenden Miguel Indurain med cykelkeps högt upp på skallen.

Indurain slår timrekordet

Remco evenepoel kör upp för mur van gerardsbergen 50 gånger gör till och med niclas imponerad.

void är ute ur tunneln!

Kommentera