114: Strade Bianche, Zwift-VM och en bomb från Niclas

Strade Bianche, Zwift-VM och en bomb från Niclas

Strade Bianche, öppningshelgen och Zwift-VM. Det är bara några tävlingar som körts den senaste tiden som vi snackar om i veckans podd. Niclas passar också på att släppa en BOMB som du inte vill missa!

Nu är det tävlingar överallt! Både virtuellt och AFK! Zwift-VM har körts samtidigt som bl.a. öpnningshelgen och Strade Bianche gått av stapeln. Och så har Paris-Nice dragit igång. Och massa andra tävlingar. Det är verkligen full gas just nu och vi får speeda upp för att hinna med allt. Men vi hinner även snacka skitstövlar, klungans kortaste bibs (?), lampor i dagsljus, graveldäcken som är “winningest” och udda resmål med cykeln. Allt detta i vårt 114e avsnitt av Cykelwebbenpodden.

Chloé Dygert i superkorta bibs. Nytt rekord i klungan?

Alaphlippes sjuka vurpa på Strade Bianche

Skechy säkerhet på EasyToys Bloeizone Fryslân Tour

Nyheter från Wahoo: KICKR ROLLR och POWRLINK ZERO

DRL-lamporna Ion & Flare från Bontrager

Vill du synas bättre i trafiken är Ion & Flare från Bontrager ett bra val.

Nya snabba gravelgrejer från Specialized

Snabbt lättrullat graveldäck och nya gravelskor från Specialized.

Specialized S-Works Pathfinder
S-Works Vent Evo Gravel

Veckans avsnitt presenteras i samarbete med B3 Consulting

I veckans avsnitt träffar vi Sofia som jobbar med rekrytering och HR och som berättar för oss vad B3 Include är. Blir du peppad på B3 efter Sofias ord så hittar du lediga tjänster här: bli.b3.se.

Är du sugen på mer cykel?

Tycker du ett avsnitt varannan vecka är för lite? Vill du ha mer cykelsnack? Då kan vi tipsa om våra bonusavsnitt som vi släpper två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden.

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera