Livepodd: Live från Bikester med Mattias Reck

Livepodd med Mattias Reck

För första gången i poddens historia blir det livepodd. Äntligen! Vi tog med oss proffstränaren Mattias Reck och klev upp på scen inför publik hos våra vänner på Bikester i Stockholm.

Äntligen Livepodd och äntligen är Mattias Reck tillbaka! Mattias berättar om livet som proffstränare och bjuder på både insiderinformation om några av världens bästa cyklister och på tips inför den stundande vintersäsongen. Dynamiska intervaller, en intervall till och massa annat spännande får ni höra!

Vi passar också på att skicka ett stort tack till Bikester som stod för både lokal och förfriskningar och ett lika stort tack till alla er som kom och lyssnade på plats!

Lyssna på livepodden från Bikester i Stockholm när Mattias Reck gästade oss på scenen.

Är du sugen på mer cykelsnack?

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera