135: Sjukstuga, proffssnackisar och test av vinterskor

Daniel är krasslig i en klassisk mancold men tar sig tappert igenom avsnittet med hjälp av Niclas. Vi skvallrar lite från proffsvärlden, testar ett par vinterskor och massor av annat.

Det krävs mer än en förkylning för att stoppa Cykelwebbenpodden! På distans kör vi avsnitt 135 där vi går igenom massor av snackisar från proffsvärlden. Vi snackar också om CX-tävlingarna som duggar tätt. Från snö-rejset i Val di Sole till kvällscross i Mol. Att Mark Cavendish verkar hamna i Astana har vi såklart åsikter kring! Likaså att van der Poel är välkommen tillbaka till Australien samtidigt som Julia Borgström blir en del av SOKs topp & talang-program.

I prylsvepet är det uppdaterade tvättråd kring elstrumpor, vinterskor från Giro och några intressanta spaningar från proffsvärlden.

Lyssna på avsnitt 135 om proffssnackisar, test av vinterskor och velodrom-SM

Tre kanoner!

Leg hair don´t care!

Bröderna Eriksson med Tudor-gänget

AG Insurance med nya cyklar och kläder. Kul för Julia Borgström!

Christoffer Eriksson med storslam på velodrom-SM

Är du sugen på mer cykelsnack?

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera