58: Swe-cup på Zwift och SM i cykelkross.

Omslagsbild för Cykelwebbenpodden avsnitt 58 där vi pratar Zwift, Cykelkross, Gravel och massa annat.

Poddens tidigare gäst Emil Lindgren är ny svensk mästare i cykelkross tillsammans med Åsa Erlandsson som både tog hem de finaste valörerna i Varberg. Om det var glest i startfållan i Varberg kan vi meddela att så var inte fallet när första deltävlingen i Zwift Swe-cup kördes förra veckan. Allt detta och mycket mer får ni höra i veckans avsnitt av Cykelwebbenpodden.

Australiensiska mästerskapen är körda vilket brukar markera starten på landsvägssäsongen för oss inbitna fans. När något börjar tar något slut och det är just vad CX-säsongen är på väg att göra. Det har körts SM i Sverige vilket vi såklart snackar om. Likaså pratar vi om den första deltävlingen i Zwift Swe-cup som har körts med över 600 startande! Imponerande siffror. Vi påbörjar taggningen inför Tour Down Under genom att snacka om de största övergångarna. Det blir som vanligt prylsnack och lyssnarfrågor och Niclas får Daniel att rasa. Varför? Lyssna på podden så får du höra!

Stötta Cykelwebbenpodden

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till bonusmaterial som vi släpper exklusivt via Patreon

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

Veckans avsnitt

Här har ni veckans avsnitt. Länkar och annat vi pratar om hittar ni som vanligt här nedan.

Narr choklad

Även detta avsnitt görs i samarbete med Narr konfektyr. De producerar smått osannolika 8-10 ton choklad om dagen vilket vi verkligen inte kan släppa. Deras butik ligger längs med E4:an vid Ödeshög och där är det bara kliva in i handla godis och choklad i massor. Ett obligatoriskt stopp tycker vi om ni har vägarna förbi. Hos företaget finns också ett gediget cykelintresse och i år är de 35 cyklister som ska försöka ta sig an Vätternrundans nya bansträckning på en snabb tid under 8 h. Du hittar cykelsatsningen på Facebook och Narr konfektyr på Instagram.

Tom Dumoulin stannar för ett (numera legendariskt) toalettbesök under Giro d’Italia

Vincenzo Nibali vinner Milano-San Remo


Världsmästaren Mads Pedersen kör självklart skärmar på sin vintercykel

Kommentera