60: Intervaller, proffsen är igång och ett rejält prylsvep

Cykelwebbenpoddens absoluta favoriter när det kommer till intervallpass på cykeln.

Vi har nu lyckats komma upp i 60 avsnitt och det innebär att podden firar jämnt. Det firar vi med att prata om proffsens start på säsongen, om intervallträning och om alla prylar vi nu får se i proffsklungan.

Vi får massor av frågor kring intervallträning så nu tar vi tag i det och går igenom grunderna kring vad man ska köra och hur man ska köra! Niclas är oerhört peppad på att proffsen är igång och tävlar och vi går igenom höjdpunkterna från början av tävlingssäsongen hittills. Daniel har spanat på samma tävlingar och haft prylbrillorna på sig och kan således bjussa på ett riktigt tungt prylsvep. Annars är det som vanligt – lyssnarfrågor, lite olika rykten, lite trams och lite allvar. Det vi pratar om i veckans avsnitt som ni hittar nedan.

Stötta Cykelwebbenpodden

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till bonusmaterial som vi släpper exklusivt via Patreon

Ditt stöd gör skillnad även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona!

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

Veckans avsnitt

Här har ni veckans avsnitt. Länkar och annat vi pratar om hittar ni som vanligt här nedan.

Narr choklad

Även detta avsnitt görs i samarbete med Narr konfektyr. De producerar smått osannolika 8-10 ton choklad om dagen vilket vi verkligen inte kan släppa. Deras butik ligger längs med E4:an vid Ödeshög och där är det bara kliva in i handla godis och choklad i massor. Ett obligatoriskt stopp tycker vi om ni har vägarna förbi. Hos företaget finns också ett gediget cykelintresse och i år är de 35 cyklister som ska försöka ta sig an Vätternrundans nya bansträckning på en snabb tid under 8 h. Du hittar cykelsatsningen på Facebook där vi i veckans avsnitt kan avslöja två profiler som ska köra med Narr runt Vättern. Narr konfektyr finns här på Instagram.

Vi träffade Sara Penton i skogen innan vi poddade!

Doktor Ferraris hemsida. OBS! Klicka ej på länken för då kan ni bli avstängda…. 🙂

Länk: https://www.53×12.com/

Uttagningen till Skoda Cycling Team är klar!

Läs mer om laget och hela uppläget på We Love Cycling.

Cykla snabbt runt Vättern med Abloc!

Vi pratar intervaller.

Vill ni läsa och höra mer om intervaller rekommenderas dels våra poddar med Mattias Reck som du hittar här. Vi pratar också om inlägget med Tabataintervaller, 40/20 som du hittar här.

Färgglatt från Specialized.

Rocket7 skor som van Avermaet kör med.

Giant TCR

Brillor från AGU

Kommentera