Bonus: Cyklingens oskrivna regler

Inom cykelsporten finns massvis av oskrivna regler. Men måste de egentligen följas? Vilka är de viktigaste? Och vilka bryter vi? Hör om detta i veckans bonus.

I veckans bonus gör vi en djupdykning i ämnet kring cyklingens oskrivna regler. Vilka är dessa regler? Är det okej att bryta dem? Vilka måste följas? Men framförallt, vilka regler skiter vi i? Vi pratar också om växlingsteknik och vad som är bra att tänka på när du växlar. Vi kommer med några tips och pratar också om vad du ska undvika för att inte skada cykeln! Sen blir det såklart någon lyssnarfråga och lite allmänt tjabbel som det ibland råkar bli när det är bonus och vi sitter i soffan och surrar. Men hoppas ni ändå gillar veckans avslappnade bonus!

Här, på plattformen Patreon kan du lyssna på veckans bonusavsnitt.

Bli Patron till Cykelwebbenpodden och få tillgång till alla våra bonusavsnitt idag.

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden, gå in på Patreon och läs mer. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper exklusivt via prenumerationstjänsten Patreon

Väljer du att bli patron idag har du tillgång till ALLA bonusavsnitt vi släppt tidigare som du hittar här:

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

Kommentera