169: Världscup-seger för Rissveds, Roubaix & Amstel och en härlig rant

I veckans avsnitt blir det stort fokus på både Paris-Roubaix och Amstel Gold Race som har gått av stapeln. Sen snackar vi om Jenny fina seger i Brasilien, bjuder på lite nya cyklar och avslutar med en rant.

Precis innan vi drog igång inspelningen av veckans podd fick vi se Jenny Rissveds vinna världscuptävling i Brasilien, kul! Hon visade prov på både fin form och tålamod. Säsongen tredje momument, klassikern Paris-Roubaix är avklarad och det finns många snackisar därifrån. Och en skandal som drabbade en dansk. Holländska Amstel Gold avhandlar vi innan vi också snackar om svenska landslaget som började så bra i Frankrike men sedan tyvärr tappade båda tröjorna på sista etappen. Podden avslutas också med en riktig rant som ni inte får missa!

Lyssna på avsnitt 169 om Jenny Rissveds senaste seger, Paris-Roubaix, Amstel Gold Race och sjukt fula produktbilder från en svensk cykelklädestillverkare

Bravur Watches senaste kollektion – Team Heritage

Jenny Rissveds vinner världscuptävlingen i Brasilien.

Enve Fray och BMC Roadmachine

Förlåt men ärligt!? Bättre kan ni Craft.

Du borde lyssna på våra bonusavsnitt!

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Vad skiljer bonusavsnitten mot de vanliga?

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt ska du bli Patron!

Bli Patron idag!

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

Glöm inte följa oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera