118. Daniels debut som gravelproffs, Rissveds kör landsväg och gravelspaningar i massor

Cykelwebbenpodden avsnitt 118

Niclas har krockat med ett DHL-bud medan Daniel har gjort debut som gravelproffs. I Tjeckien har vår MTB-stjärna Jenny Rissveds kört kanonbra tillsammans med svenska landslaget på….landsväg! Och så blir det gravelspaningar från Girona i massor.

DHL-Cykelwebbenpodden 1-0. Vi båda fick förra veckan syna asfalten när vi krockade med ett DHL-bud som kutade ut i cykelbanan. Som tur var tog Niclas den tuffaste smällen så Daniel kunde genomföra sin debut som gravelproffs i Spanien där The Traka har körts. 20 mil grus runt Girona.

Svenska landslaget med Jenny Rissveds i spetsen har varit och kört etapploppet Gracia – Orlova med fina framgångar. Pallplats i totalen för Jenny och många fina placeringar för övriga tjejer.

Vi snackar Girot som drar igång nästa helg i Ungern. Favoriterna, spurtarna, svensken, snackisarna. Vi är peppade på årets första treveckorslopp.

I veckans prylsvep blir det nya grejer från Colnago och Campagnolo samtidigt som Daniel bjuder på massvis av gravelspaningar från Girona.

Avsnitt 118 om DHL-vurpan, Daniel debut som gravelproffs, Rissveds framgångar på landväg och massor av gravelspaningar

Cykelwebben · 118. Daniels debut som gravelproffs, Rissveds kör landsväg och gravelspaningar i massor

Colnagos nya C68 är här

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av COLNAGO (@colnagoworld)

Ny gravelsko från Fizik, möt Vento Ferox

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av fizik (@fizikofficial)

Vem vill inte ha NFT-brillor designade av legenden Tom Boonen

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Bom Toonen (@bomtoonen)

Är du sugen på mer cykel?

Tycker du ett avsnitt varannan vecka är för lite? Vill du ha mer cykelsnack? Då kan vi tipsa om våra bonusavsnitt som vi släpper två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden.

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera