142: Flandern runt, glöm ditt växelöra och Niclas hatar på cyklister

Niclas RANTAR om cyklister och så har cykelkalenderns absolut största endagstävling körts. Avsnitt 142 med allt ni behöver veta om Flandern Runt.

Det blir en rejäl genomgång av Flandern Runt där vi såklart kollat både herrarnas och damernas bataljer där vi fick bevittna cykelhistoria! Vi gläds också åt att svenska lag är och tävlar internationellt. I prylsvepet har Daniel både sett och imponerats av SRAMs nya MTB-grupper och Niclas kommer med visdomsord till alla vårpeppade cyklister.

En riktigt SJUK vurpa på Flandern Runt

Lotte Kopecky DOMINERAR Flandern. I år igen.

Motala tävlar internationellt

Nya MTB-grupper från Sram UTAN växelöra

Gravaa KAPS

Lyssna på avsnitt 142 om Flandern runt, inga växelöron och Niclas rant om cyklister

Är du sugen på mer cykelsnack?

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera