140: Strade Bianche, nytt krafttag från SRAM och nyheter från Maurten

Bikarbonat från Maurten är det senaste. Och är Strade Bianche ett framtida monument? Avsnitt 140 från sveriges största cykelpod är här.

Vi djupdyker i Strade Bianche. Diskuterar om Vollering och Kopecky fortfarande pratar med varandra, om det är stelt på Jumbo Visma-bussen och om MVDP kommer hitta formen. SRAM uppdaterar sin Force-grupp, Cannondale släpper sin sämst bevarade hemlighet och det kommer nya däck från Continental. Maurten släpper bikarbonat. Inte till bakning. Avsnittet presenteras i samarbete med Sveriges personligaste webbshopp för cykel, Lerdalasport.se.

Lyssna på avsnitt 140 om Strade Bianche, nyheter från giganterna och nyheter från svenska Maurten.

Avsnitt 140 presenteras i samarbete med Lerdala Sport.

Vi är glada att avsnitt 140 av Cykelwebbenpodden presenteras i samarbete med den lilla men personliga webbshopen Lerdala Sport. Spana in spännande märken som Arc8, Colouer och sköna sadlar från SQ Lab.

Spurtstrid mellan Kopecky & Vollering

Tom Pidcock bombar på utför

Carapaz nya guldiga Cannondale

Nya däck från Continental

Bikarbonat från svenska Maurten

Nya SRAM Force

Är du sugen på mer cykelsnack?

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera