139: Vi freestylar, Daniel tempospananar i Prylsvepet och Cannondale härmar Specialized

Vi försöker freestyla mer än vanligt i veckans avsnitt efter önskemål från lyssnare. Lite mer utanför manus, lite mer djupdykningar och liter fler spaningar.

Trots att det är mer freestyle som gäller i vårt 139 avsnitt så håller vi oss till vårt gamla beprövade koncept. Hur det går med träningen. Vad som hänt sen sist. Vilka tävlingar som körts. Vad som hänt på prylfronten.

I veckans avsnitt försöker vi bl.a. plocka russinen ur alla de tävlingar som körs runt om i Europa och imponeras av Pogacars storform, Magnus Cort Nilsens spurtstyrka och Tom Pidcocks tekniska skills. Daniel har spanat lite extra på tempoprylar och så har det körts VM i e-cykling!

Lyssna på avsnitt 139 om tempospaningar, Dani Martinez och en ny Cannondale

Pidcock nära att vurpa på temporiggen

Dani Martinez i en riktig störtkruka

Uppfinnarjocke Henrik Mård

Kool utmanar Wiebes i spurterna.

Oklar placering av rondell och mållinje i Valencia för damerna.

Är du sugen på mer cykelsnack?

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera