138: Niclas har fyllt 40, CXVM och massor av racing

Niclas blir officiellt gubbe när han nu fyllt 40! Och så snackar vi såklart om duellen mellan Mathieu och Wout i Hoogerheide.

Nu är vi officiellt två gubbar som gör den här podden eftersom även Niclas passerat 40-årsstrecket! Grattis! I övrigt pratar vi såklart massor om helgens VM i cykelcross, SM i e-cykling och rapporterar från landsvägssäsongen som är i full fart. I prylsvepet inser Daniel att han inte gav el-strumporna han testade för några avsnitt sedan den cred de förtjänade och så har han hittat en ny favoritjacka för de riktigt kalla passen. Trevlig lyssning!

Lyssna på avsnitt 138 om en eventuell 40-årskris, CX-VM från Hoogerheide, snabba brillor från POC och massor av racing

Då: en ung Peter Sagan. Nu: sista säsongen som landsvägscyklist

Julbo med en legendarisk dålig reklamfilm

Nya snabba aero-brillor från svenska POC. Propel!

Velocios Alpha Merino Air Jacket

Sugen på en lika fin, grön och skön vinterjacka som Daniel sportar här? Med koden drytz15 får du 15 % rabatt hos Velocio!

Är du sugen på mer cykelsnack?

Om du tycket att ett avsnitt varannan vecka är för lite och du vill ha mer cykelsnack så kan vi tipsa om våra bonusavsnitt. Vi släpper dem två gånger i månaden vilket innebär att du får fyra avsnitt av Cykelwebbenpodden i månaden! Vilken grej va!?

Bonusavsnitt

I våra bonusavsnitt som brukar vara lite kortare än de vanliga avsnittet gör vi djupdykningar inom massa olika ämnen. Vi går på djupet och nördar ned oss kring allt från Do’s and dont’s i klungan till djupdykningar om däck och slang. För att ta del av våra bonusavsnitt behöver du bli Patron.

Bli Patron

Genom att stötta Cykelwebbenpodden ekonomiskt med några kronor varje gång vi släpper ett avsnitt bidrar du till att vi kan göra Cykelwebbenpodden ännu bättre, SAMTIDIGT som du får tillgång till våra bonusavsnitt. Blir du Patron idag så får du också ta del av alla tidigare bonusavsnitt som vi släppt. Vilken grej va!? Om du tycker det låter intressant så gå in på Patreon och läs mer. 

Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper en gång varannan vecka

Står du i valet och kvalet om du ska bli Patron? Då vill vi säga att ditt stöd kommer göra skillnad, även om det bara är ett litet bidrag och vi blir superglada för varje liten krona.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Daniel hittar du på Instagram här och Niclas Instagram hittar du här. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico och Daniel hittar du här. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. Följ Cykelwebben på Facebook och på Instagram.

Kommentera